torsdag 17. januar 2013

Sofa tips?
Ønsker meg veldig en ny sofa, 
gjerne en modul variant som en kan bygge slik en ønsker.
Noen som har tips om gode modulsofaer?¨
Må være behagelig å sitte i og ikke så "hard"

T A K K

4 kommentarer:

 1. Vivente fra Hjellegjerde, finnes på bohus. Er modul og du kan bygge i mange varianter

  SvarSlett
 2. Ser at hun/han over meg har skrevet akkurat det samme som meg ;) Jeg har bestillt meg Vivente fra Hjellegjerde. I fargen White Brown. Du kan se her: http://englehvitt.blogspot.no/2013/01/ny-sofa-og-seng.html Gleder meg såååå til å få den i hus.. Vi har desverre ikke plass til noe større enn dette, men tror det blir kjemefint. Det som er så bra er at om man blir lei av hjørneløsning kan man bare bestille noen ekstra moduler så kan man lage 3+2 eller sjeselong osv..

  SvarSlett
 3. Ville sjekket ut Bolia. De har superfine sofaer, men kanskje litt for minimalistiske for deg.
  Men det er absolutt verdt å ta en titt!!

  SvarSlett