mandag 7. februar 2011

Bind deg en brudebukett...


Har prøvd meg på å lage en brude bukett etter
 denne filmen som jeg fant på youtube.
Vi gifter oss til sommeren og jeg skal lage buketten selv.
Så nå legger jeg meg i hardtrening!


Startet med å fjerne alle bladene, og begynnte med å legge rosene i kryss,
så var det bare til og fylle på og vri buketten etter hvert....


I mangel på noe fint silkebånd, klippet jeg opp en remse av en gammel gardin
lengde jeg hadde liggende, surret den rundt og festet med knappenåler.


Ikke helt perfekt da, men tror jeg skal klare det om jeg øver meg litt mer:)
Har tenkt og ha roser, nellik og hotensia i brudebuketten min
tror det blir fint sammen...Må kjøpe meg noen finere nåler med perler, og et fint silkebånd♥


På andre siden festet jeg et hjerte bare for å se hvordan det ble♥


HA EN FIIIN MANDAG

10 kommentarer:

 1. Kjempefin!!☺
  Kanskje eg skal prøve meg på å lage sjøl når eg skal gifte meg også...
  Er nok ein del pengar spart der...
  Lagar du den dagen før og oppbevarar den kaldt då eller??

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. Å så søt! Jeg skal også gifte meg til sommeren og går med samme tanke i hodet om at det hadde vært fint å lage buketten selv. Jeg har akkurat funnet drømmekjolen så nå må jeg finne en type bukett som passer. Og det enkle er jo ofte det beste. :o)

  SvarSlett
 3. Så koselig å lage egen bukett!
  Jeg gjorde det når vi giftet oss i 2009.
  Lykke til med forberedelsene :)
  Med denne starten blir den nok nydelig!!!

  SvarSlett
 4. Så flott bukett og gratulerer med giftermålet.. visste ikke at du skulle gifte deg i sommer, men får ikke med meg så mye hi hi. Lykke til videre med "øvingen" Den blir nok kjempeflott tenker jeg.

  Ha en god mandag

  Klemmer

  SvarSlett
 5. Så gøy at du skal gifte deg da!!!Å det går sikkert kjempebra å binde din egen bukett...;)Roser,nellik og hortensia hørtes ut som en nydelig kombinasjon:)Jeg giftet meg i august ifjor,en fantastisk dag!!!Min bukett besto av roser,pioner og brudeslør,jentene mine hadde like buketter,hihi:)Har bilde av buketten min på bloggen,ta gjerne en titt;)Ha en fin mandag...Klem Caroline

  SvarSlett
 6. Så fin bukett, du er jo kjempeflink! Med dine ferdigheter trenger du absolutt ikke å ha noen til å lage buketten din når du gifter deg. Jeg gleder meg både til å se bilder av bukett og bryllup til sommeren :-)

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 7. Flott med bryllup!!
  Syns ikke mu trenger å øver mer jeg, den bukettetn var SÅÅÅ fin ;o)=

  Klem Anna

  SvarSlett
 8. Nydelig bukett! Så gøy å lage sin egen brudebukett. I alle fall når man er så flink som deg. ;)

  SvarSlett